I Ekhamns salonger – Konst, kultur och kreativitet 2018

10-13 maj 2018 :: Konst, kultur & kreativitet

Under Kristi Himmelsfärdshelgen 10-13 maj har vi åter öppet hus på Ekhamn med utställning och försäljning av målningar, foton, smycken, keramik mm. Gör en utflykt och gå runt i våra salonger och titta på det som våra utställare visar upp. Passa på att ta en fika eller kanske äta en korv eller glass på vår sjöterrass.

Våra utställare

Nedan presenteras de utställare som är klara. Fler kommer fortlöpande att läggas till. Som vanligt är det ett varierat utbud från keramik till tavlor och smycken.

Annie BengtsonAnnie Bengtson
Jag har alltid varit intresserad och fascinerad av ädelstenar som jag tycker är naturens underverk. Jag är utbildad gemmolog och håller föredrag, trär om halsband och säljer råstenar och smycken med ädelstenar i olika färger genom mitt företag Gemake.
070-557 06 22
annie@gemake.se
www.gemake.se

Canilla Enskär
Sången har alltid varit en stor del av mitt liv. Att arbeta med texter och tolkningar av musik är en utmaning och en mycket spännande och kreativ process. Mitt album är en resa genom tiden med klassiska Monica Z låtar till nyare verk av Bo Kaspers Orkester, Håkans Hellström och KENT – allt i Jazzens tecken.
073-460 33 51
hej@canillaenskar.se
www.canillaenskar.se

Charlotta BlomgrenCharlotta Blomgren
Jag har provat på många olika uttrycksformer under mitt liv, men har mest sysslat med måleri med hjälp av olika tekniker. För två år sedan steg jag in i akvarellens värld och där är jag nu. I akvarellen finns så mycket att upptäcka och experimentera med.
070-605 35 96
chablo@hotmail.se
www.charlottablomgrenkonst.se

Christina ÅbergChristina Åberg
Jag tillverkar brukskeramik i stengodslera. Föremål som tål att användas i vardagen. Drejar väl mest men det händer att jag kavlar ibland. Bränner även Raku emellanåt, en väldigt spännande teknik som jag håller på att utforska mer om.
073-593 09 91
info@ciskeramik.se
www.ciskeramik.se

Hans OdööHans Odöö
Jag fotar allt som intresserar mig. Ofta under resor. Kommer gärna tillbaka till människor eller platser som fångat mitt intresse, för att försöka få ännu bättre bilder. Någon gång blir det artikel, ibland en bok. Tidigt blev jag fotojournalist och var under många år medarbetare på Tidningen Vi. Numera är text och bild en syssla vid sidan av mitt arbete som gestaltare av Linné i Uppsala och över hela världen.
070-855 66 22
odoo@me.com
www.odoo.info

Sonja Ernst-ForsgrenSonja Ernst-Forsgren
Välkommen till RingBling. Jag tillverkar unika ringar av aluminiumtråd i olika färger och styrkor. Ringarna uppskattas av såväl unga som äldre som gärna kombinerar sin övriga ”outfit” med en färgklick. Min inspiration hittade jag i Belgien och min kreativitet känner inga gränser.
072-202 05 82
sonja-ernst@web.de